TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Vacature

Ben jij de stedelijk of landschappelijk ontwerper van de toekomst? De jonge professional die bij de start van zijn carrière direct de volledige breedte van vak heeft gezien, in twee jaar tijd een groot netwerk opbouwt, competenties ontwikkeld met in-company trainingen en de titel binnen twee jaar in de pocket heeft? Wil jij zo snel mogelijk een stevige en zelfstandige professional worden die zich in elk project staande kan houden? Dan is het ruimtelijk traineeship misschien iets voor jou!

In twee jaar tijd werk je bij 4 werkgevers; gemeente Rotterdam, Lola Landscape Architects, plein06 en Rho  adviseurs voor leefruimte. Elke 6 maanden wissel je van werkomgeving, krijg je nieuwe ervaringen mee, ontwikkel je nieuwe kennis en zet je je tanden in andere opdrachten.

Bij de werkgevers lever je zowel inhoudelijk, organisatorische als procesmatig je bijdrage aan de producten van de werkgevers.  Per werkgever zullen die producten variëren van bestemmingsplannen tot inrichtingsplan en van ontwikkelstrategie tot stedenbouwkundig programma van eisen. (lees meer)

Wie komt in aanmerking?

Het traineeship staat open voor recent Master afgestudeerden in de richtingen stedenbouw en landschapsarchitectuur op WO-niveau. De trainees mogen maximaal 3 jaar geleden zijn afgestudeerd.

Voor meer informatie en om te solliciteren, klik hier

Geef een reactie