TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Tim Tutert versterkt directie plein06
Rotterdam, 22 mei ’17

Per 15 mei 2017 is Tim Tutert toegetreden tot de directie van plein06, strategisch ontwerpbureau op het snijvlak van stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur, architectuur en planologie. Binnen de directie gaat Tim zich toeleggen op de bureau- en teamorganisatie.

Naast oprichters Robbert Jan van der Veen en Koen de Boo is Tim Tutert de derde partner binnen plein06. Met zijn toetreding tot de directie geeft plein06 invulling aan de ambitie om kennis- en persoonlijke ontwikkeling prioriteit te maken binnen de organisatie.

Tim Tutert (1986) maakt sinds 2012 deel uit van plein06. Na zijn studie Stedenbouwkunde aan de TU Delft, waar hij afstudeerde op de rol van ontwerp in gebiedsontwikkeling, is hij direct aan de slag gegaan bij het Rotterdamse bureau.
In korte tijd heeft hij zich ontwikkeld van ontwerper, via junior projectleider tot senior projectleider. Tutert heeft zich met name onderscheiden door het structureren van projecten,
de ontwerpteams en de planning binnen projecten en het bureau. Daarmee heeft hij plein06 in het nog jonge bestaan geholpen bij de cruciale professionaliseringsslag die past bij de ontwikkeling van start-up tot het volwassen bureau dat het nu is.

Noot voor de redactie
Meer informatie kunt u opvragen bij Koen de Boo (06 48955185, k.deboo@plein06.nl) of Robbert Jan van der Veen (06 17532577 – r.j.vanderveen@plein06)

Over plein06
Nederland staat voor een uitdagende en spannende opgave. De steden blijven groeien, maar er wordt nu de expliciete keuze gemaakt om binnenstedelijk te verdichten en tegelijk de kwaliteit van leven een impuls te geven. Vanuit deze uitdaging opereert plein06 sinds 2008 als strategisch ontwerpbureau op het snijvlak van stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur, architectuur en planologie. Op een inspirerende locatie, in het groothandelsgebouw aan het Stationsplein van Rotterdam, werkt het team van plein06 aan complexe binnenstedelijke ontwikkelingen en buitenruimten, zoals het Central Innovation District in Den Haag, de pols van Katendrecht in Rotterdam, het stationsgebied van Zoetermeer, een getijdepark in Maassluis, de Esplanade in Almere, en het centrale bus en metrostation van Spijkenisse.

 

 

Geef een reactie