TerugGa terug

Mijn drive is het creëren van mooie plekken. Een goed ontwerp is hiervoor de basis maar de plekken worden uiteindelijk door mensen gemaakt. De uitdaging is om de juiste balans te vinden tussen het ontwerp en alle middelen en mensen daaromheen.

Ik ben graag betrokken van het eerste idee tot het moment dat het werkelijkheid is geworden. In dit proces voel ik me thuis. Hierin probeer ik het beste uit alle betrokken mensen te halen en daarmee tegelijk de ambities hoog te houden. Ik behoud daarin steeds een reële kijk op het geheel om te zorgen dat we toewerken naar iets wat we met elkaar kunnen realiseren. Samen maken we uiteindelijk een stukje mooiere wereld.
Mijn inspiratie zijn de droomdenkers en de wereldveranderaars die hun tijd ver vooruit waren en in staat waren anders te denken dan de tijdsgeest om echte verandering teweeg te brengen. Ik hou van grote ideeën die haaks staan op het denken van hier en nu. Dit vertaal ik terug naar onze stedenbouwkundige plannen: ja, we deden het altijd zo, maar als we het nu toch eens anders dan anders doen, wordt het daar niet beter van?

Open image

Op zoek naar een strak en haalbaar plan? Een vraag over infrastructurele projecten? Iemand nodig die plannen realiseerbaar maakt? Tim bellen!