TerugGa terug

Als creatief partner van plein06 ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van onze ontwerpen. Elk project komt langs in mijn atelier en heb ik vooral in de visiefase en conceptvorming een bepalende rol. Als ateliermeester beweeg ik mij vrij in alle (project)teams en verbind op deze wijze alle kennis en onderzoekslijnen. Daarmee waarborg ik de kwaliteit van onze sterke concepten en heldere verhaallijnen.

Om onze expertise en ontwerpkracht uit te dragen ben ik met regelmaat te vinden op diverse (internationale) podia om lezingen te geven, deel te nemen aan paneldiscussies of als inspirator. plein06 focust zich de komende jaren op een reeks toonaangevende projecten in Nederland. Van visie tot uitvoering. Onze ambities stoppen echter niet bij landsgrenzen. We zien een internationale uitbreiding van ons portfolio in de toekomst als een mooie volgende stap.

Open image

Een vraag over de gelukkige stad of over Building With Nature in het stedelijk gebied? Iemand nodig die zaken in beweging zet? Robbert Jan bellen!