TerugGa terug

Mijn ontdekkingsreis met landschapsarchitectuur begon in 2013 toen ik afstudeerde met mijn masteropleiding aan de Technische Universiteit van Krakau op het gebied van landschapsarchitectuur. Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik gewerkt in een aantal landschapsarchitectuur en stedenbouwkundige bureaus. Alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, hebben mij gevormd tot de landschapsarchitect die ik nu ben.

Binnen Plein06 wil ik een samenhangende manier van ontwerpen verkennen. Naast landschapsarchitectuur voel ik me aangetrokken tot stadsplanning en grafische vormgeving. In het verleden had ik de gelegenheid om aan een paar stedenbouwkundige projecten te werken en ik vond het een beloning om met een uitgebalanceerd plan te komen waarin mensen, flora en fauna samenkomen. Met een achtergrond van landschapsarchitectuur wil ik mijn werk richten op duurzaamheid en ecologie.

Ik voel me gemotiveerd door aan projecten te werken die het onderwerp van groen, duurzaam leven, klimaatadaptatie en toename van biodiversiteit aan de orde stellen. Ik geloof dat het zijn van een ruimtelijk ontwerper betekent dat je een grote verantwoordelijkheid neemt voor de ruimte die niet alleen ons nu omringt, maar ook de komende generaties.