TerugGa terug

Afgestudeerd als stedenbouwkundig ontwerper aan de NHTV in Breda ben ik binnen mijn werkzaamheden bij plein06 meer gericht op de kant van projectleiding. Ik vind het geweldig om met toekomstige bewoners te sparren en schetsen over hun ideale woonomgeving, met ontwikkelaars en gemeente tot een geweldig plan te komen. Plannen waar ambities vanuit de stad werkelijkheid kunnen worden en waar ontmoeten en woonbeleving centraal staan.

Binnen plein06 ben ik bezig met een persoonlijk ontwikkelplan naar de functie van projectleider. De omgang met mensen, de visie/concept vorming en het strategische proces van een project trekken mij enorm aan binnen deze functie. Ook de kunst om mensen met elkaar te verbinden en de belangen van iedereen mee te nemen in het plan zijn elementen die deze rol zo bijzonder maken.

Sfeer en beleving zijn mijn inspiratiebronnen. Zou ik willen wonen op de plek die ik ontwerp? Kunnen we de toekomstige bewoners nog meer woongenot bezorgen? Welke kwaliteit haal ik uit de omgeving en kan aanleiding zijn voor een goed ontwerp? Deze en andere vragen stel ik mijzelf om tot de juiste richting te komen voor de planvorming.

Haalbaarheid en ambitie zijn de speerpunten waar ik vanuit proces binnen een stedenbouwkundig ontwerp op focus. Op deze manier komen we met zowel dromen als vooruitdenken bij plein06 tot de tofste ontwerpen.