TerugGa terug

De integratie tussen landschap en stedenbouw vind ik super interessant: Hoe kan je in de stad op de meest optimale manier groen implementeren waar het mist? Hoe kan je in nieuw stedelijke gebieden groen meenemen in ontwerpprocessen waardoor een stedelijk karakter kan worden gecombineerd met een natuurlijk karakter?  Dat zijn vragen die mij écht bezig houden.

Momenteel zit ik in mijn derde bachelorjaar van de studie landschapsarchitectuur aan de Universiteit van Wageningen, waar ik de landschapskant van het vak aan het leren ben. Bij plein06 vind ik het leuk dat we de grenzen van stedenbouw en natuur worden op zoeken en kunnen testen, ik hoop dan ook hier in de komende maanden nog veel over te leren!

Benieuwd hoe onze oud-stagiaires het ervaren hebben bij plein06?
Rosanne Vlaar (master Landscape Architecture-Stageperiode 2015-2016)
Ik heb niet alleen heel veel geleerd, mee mogen werken aan verschillende interessante projecten en meegemaakt hoe het is om te werken als landschapsarchitect in de praktijk. Dit samen met leuke collega’s en leuke stagiaires maakte mijn tijd bij plein06 super!
Nina de Munnik (Master Landscape Architecture-Stageperiode 2015)
Bij plein06 heb ik als student landschapsarchitectuur veel ervaring op kunnen doen door interessante projecten binnen de stedenbouw. De hoge ambitie van het team heeft mij uitgedaagd om verder te denken dan ik deed. Daarbij kreeg ik de vrijheid om mijn vaardigheden meer te ontwikkelen, wat het naast een gezellige, zeker een zeer leerzame tijd heeft gemaakt!