TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Aanstaande 3 december 2018 organiseert Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed een werkconferentie in de Van Nelle Fabriek: “Nederland veranderd/t – Erfgoed in de leefomgeving“.  Het event heeft een programma van het open podium waar het Stimuleringsfonds de resultaten van het Erfgoed & Ruimte Ontwerpprogramma middels een film, publicatie en tentoonstelling naar buiten brengt. plein06 is onderdeel van het klimaatteam Rotterdam Climate District en naar aanleiding daarvan zijn wij gevraagd om City Tours te geven tijdens het RCE Werkconferentie.

Tijdens deze werkconferentie gaan vakgenoten en professionals uit verschillende branches in gesprek en aan de slag met opgaven van vandaag, voor het Nederland van morgen. De discussies staan voor belangrijke transities, zoals de overgang naar duurzame energie, klimaatadaptie, de woonopgave en veranderingen in het landelijk gebied. plein06 geeft, samen met Arconiko, tweemaal een werksessie genaamd ‘Rotterdam Central District City Visit’. Dit is een city tour waarbij wij de deelnemers meenemen naar bijzondere plekken in het RCD, waar de locaties enerzijds een sterk verband hebben met de geschiedenis en anderzijds binnenkort in ontwikkeling gaan of waar al iets is gebeurd.

Bron: foto serc, Oude Westen

Ook is Linde geïnterviewd over het Rotterdam Central District voor de film Erfgoed en Ruimte. Zij sprak met een focus op hoe we kennis uit erfgoed kunnen inzetten voor de toekomst. Deze film gaat 3 december voor het eerst in première.

Filmopname Erfgoed en Ruimte, met Linde

Geef een reactie