TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Op de tweede dag van dit nieuwe jaar – wij wensen u natuurlijk nog het beste – kopte het Financieel Dagblad: ‘WONINGMARKT KENT OOK NOG LICHTPUNTJES’. Een probaat middel tegen de oudejaarsavondkater. De deur van de woningmarkt staat op een kier en wij kunnen niet wachten om ‘m – samen met u – verder open te duwen.

Het FD benoemt onder meer de toekomstige krapte op de woningmarkt als één van de gunstige ontwikkelingen die u als ontwikkelaar kansen biedt. Jarenlang liep de woningproductie flink terug, terwijl de structurele behoefte van een almaar groeiende bevolking onveranderd is gebleven. Nu is het tijd om actie te ondernemen en te gaan ontwikkelen: er gloort licht aan de horizon.

Dus: stads- en landontwikkelaars pak uw taak weer op! Blijf niet hangen in het daar-en-straks, maar denk samen met ons én partners na over (toekomstige) kansen en behoeften op de markt. Want door in een vroeg stadium en multidisciplinair samen te werken en de juiste verbindingen te leggen, komen we snel tot realistische, levensvatbare concepten/ontwikkelplannen. plein06 heeft er een waardevolle en effectieve tool voor ontwikkeld: de Creatieve Pressure Cooker die initiatieven snel beoordeelt op (financiële) haalbaarheid, maatschappelijk draagvlak en bestuurlijke afweging.  

Bent u benieuwd naar de mix en uitkomsten van uw plannen en onze visie in de Pressure Cooker? Wij nodigen u van harte uit op vrijdag 15 februari voor een kosteloze kennis- en inspiratielunch op een zinnenprikkelende locatie in Rotterdam. Let op: het aantal ‘couverts’ is beperkt: doemdenkers en cynici blijven dus liever thuis. Aanmelden kan tot 5 februari via: kennislunch@plein06.nl.

Lees hier het artikel in het Financieel Dagblad.

Lees hier meer over de Creative Pressure Cooker. Aan tafel met Koen de Boo en ABL2: ‘Hoe je er komt, is net zo belangrijk als hoe het eruitziet’.

Geef een reactie