TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

suzan

Trainee Suzan de Wispelaere

Deze maand is Suzan de Wisperlaere bij ons begonnen als trainee Landschapsarchitectuur en Sstedenbouw.
Na een strenge selectie is zij 1 van de vier trainees die de komende twee jaar bij totaal 4 werkgevers aan de slag gaat en haar beroepservaringsperiode doorloopt.
Suzan heeft een master Urban Design and Planning (TU Eindhoven) succesvol afgerond. Tijdens haar afstuderen heeft zij zich verdiept in vernieuwingsstrategieën om de leefbaarheid en identiteit van industriesteden te versterken. Met veel enthousiasme en creativiteit werkt zij de komende maanden aan projecten van plein06.

Traineeship
De beroepsverenigingen BNSP en NVTL hebben samen met Stichting Professional Experience Programme (PEP) een ruimtelijke traineeship ontwikkeld dat op unieke wijze een nieuwe generatie ontwerpers klaarmaakt voor de beroepspraktijk. De trainees doorlopen in 2 jaar tijd hun beroepservaringsperiode en rouleren halfjaarlijks bij 4 werkgevers. Deze eerste pilot wordt georganiseerd door 4 Rotterdamse werkgevers: Gemeente Rotterdam, Lola, Plein06 en Rho adviseurs. De werkgevers en beroepsvereniging hebben de handen in een geslagen voor dit unieke experiment, omdat zij de behoefte signaleren naar een breder georiënteerde vakmensen die zowel begrip hebben van het ontwerpvakmanschap, alsmede het planologische instrumentarium en de complexiteit van gebiedsontwikkeling.

Geef een reactie