TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Op 28 september a.s. geeft Robbert Jan een lezing over de Gelukkige Stad voor TOP Delft.
Om 20 uur in het PrinsenKwartier, Sint Agathaplein 4 te Delft

De Gelukkige Stad gaat niet over ‘wat’ je maakt, maar vooral over ‚met wie en voor wie’ je het maakt. Robbert Jan van der Veen en Stella Groenewoud geven een inspirerende lezing over hun werk van de afgelopen 2 jaar, waar interfacultaire Honoursstudenten uit de universiteiten van Delft, Leiden en Rotterdam onbevangen hebben gewerkt aan ideeën om het collectieve geluk in de stad faciliteren.

TOP biedt een discussieplatform voor innovatie van ondersteuning en zorgverlening in de Delftse wijken en buurten. Dat is de missie van het programma Wijken&Innovatie&Zorg.
TOP faciliteert discussies over zorg, ondersteuning en zelfredzaamheid van Delftse burgers, vanuit perspectief van die burger en de wijk. TOP richt zich daarbij zowel op technische als op sociale innovaties. TOP betrekt partijen die zorg en ondersteuning organiseren en uitvoeren, zoals mantelzorgers, vrijwilligers, zorginstellingen en bedrijven die diensten en services leveren. TOP biedt zo een discussieplatform voor de lerende stad.

Meer informatie vind je hier

 

 

 

Geef een reactie