TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Koen in Zoetermeer
Het is leuk om te zien dat het programma Entrée Zoetermeer zijn vruchten begint af te werpen. Toen we begin 2015 aan het college van Zoetermeer vertelden dat we de gebiedsontwikkeling nieuwe stijl wilden toepassen konden wij ook nog niet voorspellen wat dat zou opleveren. Nu 1,5 jaar later zijn er de eerste resultaten en is er een initiatieven tafel waar inwoners en betrokkenen met ideeën voor de Mandelabrug, leegstaande panden en stadscampings zich kunnen presenteren. Bovendien is Koen als programmamanager ook intensief bezig met transformaties van leegstaande panden naar woningen en wordt ook de aanblik van Zoetermeer vanaf de snelweg niet vergeten. Afgelopen augustus was er de kick-off van de stads-r-evolutie, hieronder het persbericht van de gemeente Zoetermeer.

Op woensdag 31 augustus werd stads-r-evolutie officieel gelanceerd door wethouder voor stedelijke ontwikkeling Marc Rosier.
Dit deed hij door het aanbrengen van een green-graffiti van het logo van Stads-r-evolutie bij de ingang van de Mandelabrug.

Entree Zoetermeer
In april 2015 is op initiatief van de gemeente Zoetermeer het project  Entree Zoetermeer gestart. Doel van het project is de energie van het moderne Zoetermeer verder te ontwikkelen door middel van initiatieven van haar inwoners en iedereen die betrokken is bij Zoetermeer.

Het gebied rond de Nelson Mandelabrug is aangewezen als plek waar r-evolutionaire initiatieven gerealiseerd gaan worden. Een plek waar de moderne energie van Zoetermeer wordt ervaren door de Zoetermeerder en iedereen die Zoetermeer bezoekt. Stadsevolutie door en met Zoetermeerders. Evolutie door een klein beetje revolutie.

Stads-r-evolutie
Stads-r-evolutie is de organiserende partner van de initiatieventafel van het project. Wij helpen jou bij het realiseren van je initiatieven. Dat doen we door je in contact te brengen met geïnteresseerden, gelijkgestemden, belanghebbenden en te inspireren en activeren. We gaan voor evolutie door een klein beetje revolutie.

Dus altijd al gedroomd van een food-truck bij het station? Een spookhuis in het Hopmangebouw? Een tokkelbaan van de watertoren? Of je wilt een aquarium maken van de Mandelabrug? En je denkt dat je het zelf, of met een beetje hulp, kunt realiseren? Dan ben je van harte welkom bij Stads-r-evolutie.

Voor meer informatie, klik hier 

 

stadsrevolutie

Geef een reactie