TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Praktijkcongres 2016:  Impact  van Technologie op Gebiedsontwikkeling
TU Delft Unit Culture 3 november 2016

Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) bestaat in 2016 tien jaar. Om dit dubbele lustrum te vieren blikt SKG op donderdag 3 november terug en kijkt het vooral vooruit tijdens een congres in Delft dat het thema technologie in de stad meekrijgt.
De impact van technologie op gebiedsontwikkeling wordt steeds concreter. Het wordt steeds makkelijker om data te verzamelen, te gebruiken en te delen. Uitvindingen op de gebieden van energie, van mobiliteit en van communicatie veranderen de manier waarop de stad wordt beleefd en gebruikt. Big Data; het klinkt niet alleen veelbelovend, dat is het ook. Maar wat zijn de haken en ogen? Wat betekent het voor uw organisatie? Waar liggen de uitdagingen en waar liggen de kansen?
In het middagprogramma zijn diverse parallelsessies te volgen. Koen is 1 van de sprekers tijdens de sessie over bottom up gebiedsontwikkeling.

Tools voor bottom up gebiedsontwikkeling
Nieuwe technologie maakt nieuwe werkwijzen mogelijk bij de aanpak van binnenstedelijke transformatie.  Anders kijken, anders denken en anders doen levert innovatie op en inspireert. Wat kan multidisciplinaire samenwerking bijdragen aan gebiedsontwikkeling? En welke rol heeft ontwerpend onderzoek daarin?
Koen de Boo, De strateeg Plein06
Saskia Beer, Founder/director TransformCity®
Sabrina Lindemann, Projectleider Mobiel projectbureau OpTrek / Stichting I’M Binck
Gespreksleiders: Agnes Franzen, Directeur Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling en Helma Born, directeur Procap adviseurs en projectmanagers

Meer informatie vindt u hier

Geef een reactie