TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

STADSEXPERTS DENKEN NA OVER TOEKOMST VAN ROTTERDAM

Is Rotterdam in 2037 nog wel een havenstad? En als het gaat om de gezondheid van Rotterdammers; zijn er dan over 20 jaar ‘kapsalon gedoogzones’?
Op de eerste stadsexpertmeeting van Het Gesprek met de Stad (3 februari) wist Paul van de Laar (directeur Museum Rotterdam) de deelnemers te enthousiasmeren met prikkelende vragen.Na de inleidingen van wethouder Adriaan Visser en museumdirecteur Paul van de Laar in de prachtige zaal van brasserie Staal, is het de beurt aan de stadsexperts.  Mensen die actief zijn in de stad, het leuk vinden om over de stad als geheel na te denken en de toekomst in te kijken.

In twee gesprekrondes geven ze feedback op vragen als: Hoe wordt (of blijft) Rotterdam in 2037 een stad waar Rotterdammers zich ontwikkelen en naar vermogen bijdragen aan de stad?  Hoe wordt (of blijft) Rotterdam in 2037 een stad waar het verdienvermogen op peil is? Of hoe wordt (of blijft) Rotterdam in 2037 een stad die aantrekkelijk is om in te wonen en te verblijven?

Robbert Jan van der Veen was 1 van de tafelvoorzitters en zal ook de komende sessies aanwezig zijn. Wil je meer weten over dit initiatief, klik dan hier 

 

gesprek-met-de-stad-058090.klein
foto Jan van der Ploeg

 

Geef een reactie