TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

 

De afgelopen maanden werkte plein06 aan het ontwerp van Happy Days, een nieuwe unieke wijk die in Zoetermeer ontwikkeld wordt. Een woongebied waar het gevoel van thuiskomen en op vakantie gaan samen smelten – lees hier meer over het project.

Afgelopen zaterdag werd door de ontwikkelaar – ERA Contour in samenwerking met Synchroon Ontwikkeling een feestelijke informatiedag georganiseerd waar geïnteresseerden op de locatie van de toekomstige wijk een kijkje konden nemen

Ondanks dat de essentie van de plannen al klaar is, is het ontwerpproces nog volop aan de gang. Bezoekers konden middels een speciale app hun input op alle plannen geven en zo hun wensen en behoeften aan het team achter de wijk kenbaar maken . Ook waren er speeddates tussen de ontwerpers en bezoekers georganiseerd. Deze vorm van co-creatie tussen de ontwerpers en de toekomstige bewoners zorgt ervoor dat er een wijk gebouwd wordt die precies aansluit op de  ideale woonsituatie van geïnteresseerden.

Niet alleen konden de bezoekers informatie over de wijk verzamelen en hun mening geven, de honderden bezoekers die een kijkje kwamen nemen kregen ook alvast een leuk voorproefje van het vakantiegevoel in je eigen buurt, dat centraal staat in het ontwerp. Op het terrein stonden tenten opgesteld waar verschillende activiteiten, voor jong en oud, plaatsvonden. De komende maanden wordt gewerkt aan het definitieve ontwerp van Happy Days en de verwachting is dat eind 2019 de bouw van de 165 huizen en 40 sociale huurappartementen van start gaat.

Geef een reactie