TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

Op 4 maart 2015 is de eerste paal geslagen van zeven huizen op het erf van Wevershof. Dit speciale moment betekent een feestelijke start van de bouw van de eerste buurt in woongebied Wilgenrijk. Naar verwachting worden deze huizen, een vrijstaand huis, twee hoekhuizen, twee middenhuizen en een twee-­‐onder-­‐een-­‐kaphuis, in het eerste kwartaal van 2016 opgeleverd. Het ontwerp van het hof is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking van ConsortArchitects en plein06.

Vol trots sloegen de eerste kopers, samen met wethouder Keijzer van Maassluis, de eerste paal van hun nieuwe woning. Dit vond plaats in aanwezigheid van verschillende gasten, waaronder de ontwerpers van het hof en een aantal nieuwe buren aan de Weverskade. “Er is met bijzonder veel aandacht hard gewerkt om nieuw wonen prachtig in te passen in het bestaande pittoreske lint. Het is mooi om te zien hoe blij mensen van onze visie op wonen worden”, aldus Ferdi Buijsrogge, directeur bij Wilgenrijk. Na het slaan van deze eerste paal was er ruimte om het erf te verkennen, met de toekomstige buren te kletsen en meer informatie te ontvangen over wat er allemaal nog komt in het nieuwe woongebied.

Intiem boerenerf
Wevershof ligt op een van de meest markante plekken in Wilgenrijk, met een eigen toegang direct vanaf de pittoreske Weverskade in Maassluis. Het is een onder architectuur ontworpen kleinschalig boerenerf met een speelse opzet van op boerderijen geïnspireerde huizen.

Eerste paal_IMG_5192

Het volledige persbericht kunt u onderstaand downloaden

Geef een reactie