TerugGa terug

Het ontwerpen van bijzondere plekken met ruimte voor de mens is waar mijn interesse ligt. Elke plek heeft immers zijn eigen verhaal. Het ontwerpen op verschillende schaalniveaus is wat stedenbouw en wat mij aantrekt tot stedenbouw.

Tijdens mijn stage wil ik mijn passie voor het vak verder ontwikkelen. Ik wil meer leren over de combinatie en interactie tussen de stedenbouw en (landschaps)architectuur. Ik geloof er namelijk in dat deze aspecten altijd in relatie staan met elkaar bij een krachtig ontwerp.

Op dit moment studeer ik Bouwkunde, met de specialisatie Stedenbouw, aan de Hogeschool van Amsterdam.

Benieuwd hoe onze oud-stagiaires het ervaren hebben bij plein06?
Rosanne Vlaar (master Landscape Architecture-Stageperiode 2015-2016)
Ik heb niet alleen heel veel geleerd, mee mogen werken aan verschillende interessante projecten en meegemaakt hoe het is om te werken als landschapsarchitect in de praktijk. Dit samen met leuke collega’s en leuke stagiaires maakte mijn tijd bij plein06 super!
Nina de Munnik (Master Landscape Architecture-Stageperiode 2015)
Bij plein06 heb ik als student landschapsarchitectuur veel ervaring op kunnen doen door interessante projecten binnen de stedenbouw. De hoge ambitie van het team heeft mij uitgedaagd om verder te denken dan ik deed. Daarbij kreeg ik de vrijheid om mijn vaardigheden meer te ontwikkelen, wat het naast een gezellige, zeker een zeer leerzame tijd heeft gemaakt!