TerugGa terug

Het werken aan een duurzame en groene wereld is voor mij een continue drijfveer. Ik vind niets mooier dan door een aantrekkelijke wijk, straat, park, begraafplaats of tuin te lopen waaraan ik met anderen heb gewerkt. Een plek die steeds anders is en alleen maar mooier wordt.

Het vertalen van landschappelijke waarde en identiteit naar toekomstig gebruik, is wat ik doe als tuin- en landschapsarchitect. Mijn gevoel voor detail, materialisering en beplanting zet ik in om stedelijke- en landschappelijke projecten die onmisbare finishing touch te geven. Verwondering zit in de verrassing, het kleine, het speciale. Elk project overdenk ik tot het laatste detail, zodat mensen met een oprecht gevoel van de buitenruimte genieten, nu en in de toekomst.

Mijn inspiratie zijn de groene plekken waar je kan wegdromen; van een tijdloos (oud-)Hollands landschap tot een weelderige tuin van Piet Oudolf. Beplantingen die een goede afwisseling hebben in textuur, vorm, seizoensbeleving, kleuren en geuren, betekenen zoveel voor de beleving.

Open image

Een vraag over duurzame buitenruimtes met exclusieve groenontwikkeling? Iemand nodig die een groenontwerp tot in de puntjes uitwerkt? Esther bellen!