TerugGa terug
  • Aantal reacties: 0

 

RECER, Lentiz en van Mierlo Bouw en Ontwikkeling ontwikkelen gezamenlijk een hippisch kenniscampus in Maasland. Een (inter)nationale MBO/HBO topsport opleiding voor de paardensport en alles wat daarbij komt kijken. Een ontwikkeling die het aanzien van de Nederlandse ruitersport internationaal versterkt.

De ontwikkeling van deze campus versterkt daarnaast de regio op regionale schaal in economische, educatieve en maatschappelijke zin. De stad-land relatie wordt benadrukt door recreatieve routes vanuit de rand van Maasland naar het buitengebied te ontwerpen en te faciliteren en daarmee de toegankelijkheid te verbeteren. Met extra aandacht voor landschappelijke inpassing die hoort bij de identiteit van Midden-Delfland, haar dorpsranden en met het oog op de gebruiker van het landschap krijgt de rand van Maasland een passende en aantrekkelijke nieuwe functie bij, voor zowel ruiters, fietsers en voetgangers.

plein06 werkt de komende tijd samen met ontwerppartner Converse Architects en coalitiegenoot BPD aan deze landschappelijke inpassing en maakt het masterplan van deze campus ontwikkeling.

Geef een reactie